Applique Sampler - Megan Manwaring

Vorige Artikel 2 van 23 Volgende
€ 24,00 (inclusief btw)

Ontworpen en gemaakt door Megan Manwaring, Appliqué Sampler With a Twist is een eigenzinnige, eigentijdse applicatiequilt die visueel aantrekkelijk is en toch een goudmijn aan technieken om te leren of te perfectioneren.

Megan ontwierp deze quilt in 2016-2017 als een educatief hulpmiddel, om haar studenten te voorzien van een nieuwe quilt die van maand tot maand zou evolueren. Gebruikte technieken zijn onder meer omgekeerde borduurapplicaties, vereenvoudigde applicaties in Hawaïaanse stijl, koordjes en stiksels op de achterkant. Ze combineren allemaal in het originele werk, maar niets weerhoudt je ervan om slechts één van de blokken te kiezen om te herhalen om een ​​zeer dynamische quilt te maken! 'Applied Sampler With a Twist' won de eerste prijs in de categorie 'Best Contemporary Quilt (Professional)' en de derde prijs in de categorie 'Combined (Professional)' op de Sydney Quilt Show in 2017.

Sinds Megan dit patroon in eigen beheer heeft gepubliceerd, heeft ze veel versies van haar quilt ontdekt. Sommige mensen hebben zich laten inspireren door haar eigentijdse stoffenpalet, terwijl anderen een heel andere richting zijn ingeslagen. Met dit patroon, gepubliceerd door Quiltmania, kijkt Megan ernaar uit om binnenkort nieuwe interpretaties te ontdekken.

Uiteindelijke afmeting van de quilt is 230 x 230 cm (90" x 90").

  • Ideal
  • Facebook Kwibbels
  • Pinterest

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2023 kwibbels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel