Menu

Garenclub

        Kwibbels Garenclub Superior.jpg                        

                              Garenclub


Een mooie collectie garens verzamelen? Meld u dan aan voor de Garenclub.

Er is gekozen voor de garens van Superior Threads, een bedrijf dat al sinds jaren een hoge kwaliteit garens levert.

Er is keuze uit drie mogelijkheden.

          Magnifico.jpg                                                     

* Garenclub Magnifico.                                         

Deze serie bestaat uit 200 prachtige kleuren. Een polyester garen die soepel, sterk, kleurecht en prachtig te combineren is met stof.  Het is een veelzijdig garen, die te gebruiken is voor appliceren, quilten en decoratief borduren.

U ontvangt 6 maanden lang 4 spoelen van 500 yard (457 mtr.). Lidmaatschap is € 19,95 per maand en is inclusief verzendkosten.

* Garenclub Frosted Donut Blue.                                                                                                                                              Frosted Donut Blue.jpg

Bent u lid van deze club dan verzamelt u in zes maanden tijd deze bobbin met 35 spoelen, zodat u uiteindelijk een mooi kleurenpalet met garens hebt. Een spoel bevat 82 yard (75 mtr.). De garens zijn gemaakt van 100% Egyptisch katoen en zijn o.a. zeer geschikt voor appliceren. Het garen is sterk, maar dun genoeg om mooie onzichtbare steekjes te maken.  

De eerste maand ontvangt u de bobbin met 6 spoelen. Lidmaatschap voor deze club is € 8,75 per maand en is inclusief verzendkosten.  

Prewound bobbin Polyester.jpg

* Garenclub Frosted Donut Red


         

In zes maanden tijd verzamelt u deze bobbin met 35 spoelen polyester garens. Een spoel bevat 82 yard (75 mtr.). Dit polyester garen is sterk en niet pluizend.

De eerste maand ontvangt u de bobbin met 6 spoelen. Lidmaatschap voor deze club is € 8,75 per maand en is inclusief verzendkosten.


Voor aanmelding stuur even een mail naar info@kwibbels.nl

       

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2017 kwibbels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel