Menu

Blok van de maand The Rowdy Flat Library Quilt

                             The Rowdy Flat Library Quilt

                 The Rowdy Flat Library Quilt.png                     

Bij velen is van jullie is Susan Smith inmiddels bekend door de Stonefields quilt. Zij ontwerpt al meer dan 30 jaar quilts voor film en televisie.

Zij geeft al jaren een blok van de maand uit. Meestal het eerste jaar alleen in Australië. Pas wanneer de quilt compleet is, komt het op de internationale markt.

Op social media wordt er volop over deze quilt gesproken en velen melden zich inmiddels aan voor deze blok van de maand, terwijl het patroon terwijl het patroon nog in ontwerp is.

Op dit moment is het voor ons nog een beetje een mystery quilt, maar degene die de patronen van Susan Smith inmiddels kennen, weten dat dit weer een unieke quilt gaat worden.

De beschikbare foto’s zien er veelbelovend uit.  Tijdens het ontwerpen zal zij wat foto's delen op instagram (@notjuzahuswife) en Facebook (The Rowdy Flat Library Quilt Group).

De quilt heeft 5 grote applicatie blokken, allemaal met het thema "Natuur", en 4 patch blokken in het midden. Er komen 4 randen met bloemenvazen, bloemen, vogels, bijen, vlinders en meer dieren. De quilt krijgt een afmeting van ongeveer 76" (ca. 193 x 193 cm).

De patronen worden geleverd met 2 acryl templates die specifiek bij deze quilt horen. Ieder patroon is voorzien van een kleurenfoto.  De maatvoering is in inches.

Het is een blok van de maand met een looptijd van 10 maanden. andere verplichtingen. Prijs per maand is € 9,50 per maand excl. € 2,20 verzendkosten. Voor klanten buiten Nederland zijn de verzendkosten € 3,75.

Je kunt kiezen of je de beschrijving in het Engels of in het Nederlands wilt ontvangen.

 Lijkt het je leuk om deze unieke quilt te maken, meld je dan aan via info@kwibbels.nl

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden
© 2009 - 2017 kwibbels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel